YouP telecom | Portfolio

Apparatuur

YouP telecom levert een breed scala aan telecom- en data-apparatuur en -software. Wij zijn niet gebonden aan een beperkt aantal leveranciers.

Hieronder treft u een beknopt overzicht aan van te leveren apparatuur.

Innovaphone PBX
De innovaphone PBX telefooncentrale is het hart van het systeem. De PBX verbindt alle componenten en maakt een veelvoud aan functies mogelijk.

Gateways
De VoIP-Gateways vormen de hardwarebasis van de PBX. Ze verbinden het innovaphone systeem met de klassieke telefooncentrale en met perifere systemen.

Toestellen
Afhankelijk van de gewenste toepassing kunnen van elkaar verschillende telefoontoestellen aan elkaar worden gekoppeld.

IP-Adapters
Om telefoontoestellen die niet geschikt zijn voor VoIP in het netwerk te integreren worden diverse adapters aangeboden. Deze worden veelal gebruikt om conventionele faxapparaten te verbinden. Maar ook speciale analoge toestellen, intercominstallaties en audiorecorders kunnen d.m.v. IP-adapters worden aangesloten.

Draadloos
Voor draadloze toestellen worden aanvullende DECT-systemen aangeboden. U heeft de keuze uit meerdere basis-stations en mobiele telefoontoestellen. Een WIFI oplossing staat ook ter beschikking.

Faxen
In een volledige IP omgeving is het tot dus verre problematisch geweest om faxen te gebruiken. Dit behoort nu echter tot het verleden. YouP telecom heeft in zijn portfolio multifunctionals (MFC) welke direct aangesloten kunnen worden op het IP telefonie netwerk zonder tussenkomst van een analoge teminal adapter.


Snom 320Ideaal voor op kantoor en iedereen die veel tijd besteedt aan de telefoon, de...

Polycom Kirk 2010Kleine lichtgewicht handset voor een draadlose DECT telefonie...

wireless server 600v3De wireless server 600v3 IP-DECT Gateway is een uitbreiding van de...

innovaphone IP72In tegenstelling tot de DECT-telefoontoestellen heeft het draadloze IP72-...

innovaphone IP54De Z4040 handset is de meest uitgebreide versie in de lijn industruliele...

innovaphone IP52De Z4020 handset is het instapmodel van de industriele lijn.

innovaphone IP50Deze compacte DECT handset, geheel gemaakt volgens de GAP standaard, wordt...

IP faxen zijn in een volledig IP netwerk natuurlijk onvermijdelijk. Deze hoeven niet te worden aangesloten via een analoge terminal adapter, maar kunnen direct gekoppeld worden aan de IP...