YouP telecom | Actueel

 • Glasvezel internet in Zaandam

  Zakelijk glasvezel in Zaandam is dichterbij dan ooit!

 • Xelion 8 lanceert centraal platform voor hybride werken in mkb

  Xelion introduceert de nieuwe release Xelion 8 op 10 september tijdens zijn jaarlijkse partnerevent. Naast de bestaande mogelijkheden van telefonie, chat en sms zijn onder meer naadloze integratie met Teams en video aan het communicatieplatform toegevoegd. Xelion 8 is zo een ideale oplossing voor organisaties die hybride of zelfs volledig mobiel willen werken in het nieuwe normaal.

 • Nieuw: DrayTek Vigor 2850 serie VDSL2/ADSL2/2+ modem/router

  Vanaf vandaag is de Vigor 2850 serie leverbaar. Dit is een VDSL modem/router die backwards compatible is met ADSL. Dit houdt in dat de Vigor 2850 serie zowel geschikt is voor ADSL2/2+ als VDSL2. Daarnaast heeft deze serie een tweede Gigabit WAN poort en ondersteunt het 3.5G UMTS /HSDPA op de USB poort.

 • innovaphone PBX ook verkrijgbaar als software versie : innovaphone opent nieuw hoofdstuk in virtualisatie van telefoniesystemen

  innovaphone is al meer dan 13 jaar succesvol op de markt als leverancier van IP telefoniesystemen gebaseerd op de innovaphone VoIP gateway. In aanvulling op de beproefde hardware systeemoplossing, opent innovaphone nu een nieuw hoofdstuk in de virtualisatie van PBX-en: de innovaphone PBX kan nu ook als virtual appliance in een VMware omgeving geïnstalleerd worden. Anders dan bij alle andere oplossingen die op het moment op de markt verkrijgbaar zijn, kan een IP-PBX hierdoor met een eigen -slank en voor telefonie geoptimaliseerd en dus ongekend snel - besturingssysteem in een virtuele omgeving gebruikt worden. Deze oplossing is interessant voor bedrijven die al een VMware omgeving hebben. De voordelen ervan komen in het bijzonder tot uiting bij bedrijven die meerdere PBX-en managen, zoals PBX hosts, providers en andere service providers.

 • Design telefoons van innovaphone winnen red dot award: product design

  Goede reden tot feestvreugde bij innovaphone: De nieuwste productlijn van design telefoons is met de fel begeerde „red dot award: product design“ onderscheiden. De onlangs op de CeBIT voorgestelde designlijn, die door de IP-specialist ontworpen is voor representatieve kantooromgevingen en veeleisende professionele gebruikers, wist de jury duidelijk te overtuigen. De „red dot design award“ is één van de meest belangrijke internationale productwedstrijden. Dit jaar dongen ontwerpers en bedrijven uit meer dan 60 landen met in totaal 4433 producten mee naar de prijzen. De officiële uitreiking van de red dot design award vindt in Essen plaats op 4 juli, in aanwezigheid van meer dan 1000 gasten uit de designwereld, industrie en media. Hierop aansluitend zullen de winnende producten vier weken lang in een speciale tentoonstelling in het red dot design museum te zien zijn.

 • Topresultaten voor innovaphone PBX: nieuwe studie van ComConsult

  Een nieuwe productanalyse van ComConsult Research bevestigt de hoge kwaliteit van de innovaphone PBX. Dit positieve oordeel heeft betrekking op zowel de hardware als de software van de innovaphone oplossing. Speciale aandacht ging tijdens het onderzoek uit naar de nieuwe functies op het gebied van mobility en presence. Deze werden in het testlab uitvoerig onderzocht.