YouP telecom | Actueel

 • Nieuw: DrayTek Vigor 2850 serie VDSL2/ADSL2/2+ modem/router

  Vanaf vandaag is de Vigor 2850 serie leverbaar. Dit is een VDSL modem/router die backwards compatible is met ADSL. Dit houdt in dat de Vigor 2850 serie zowel geschikt is voor ADSL2/2+ als VDSL2. Daarnaast heeft deze serie een tweede Gigabit WAN poort en ondersteunt het 3.5G UMTS /HSDPA op de USB poort.

 • innovaphone PBX ook verkrijgbaar als software versie : innovaphone opent nieuw hoofdstuk in virtualisatie van telefoniesystemen

  innovaphone is al meer dan 13 jaar succesvol op de markt als leverancier van IP telefoniesystemen gebaseerd op de innovaphone VoIP gateway. In aanvulling op de beproefde hardware systeemoplossing, opent innovaphone nu een nieuw hoofdstuk in de virtualisatie van PBX-en: de innovaphone PBX kan nu ook als virtual appliance in een VMware omgeving geïnstalleerd worden. Anders dan bij alle andere oplossingen die op het moment op de markt verkrijgbaar zijn, kan een IP-PBX hierdoor met een eigen -slank en voor telefonie geoptimaliseerd en dus ongekend snel - besturingssysteem in een virtuele omgeving gebruikt worden. Deze oplossing is interessant voor bedrijven die al een VMware omgeving hebben. De voordelen ervan komen in het bijzonder tot uiting bij bedrijven die meerdere PBX-en managen, zoals PBX hosts, providers en andere service providers.

 • Design telefoons van innovaphone winnen red dot award: product design

  Goede reden tot feestvreugde bij innovaphone: De nieuwste productlijn van design telefoons is met de fel begeerde „red dot award: product design“ onderscheiden. De onlangs op de CeBIT voorgestelde designlijn, die door de IP-specialist ontworpen is voor representatieve kantooromgevingen en veeleisende professionele gebruikers, wist de jury duidelijk te overtuigen. De „red dot design award“ is één van de meest belangrijke internationale productwedstrijden. Dit jaar dongen ontwerpers en bedrijven uit meer dan 60 landen met in totaal 4433 producten mee naar de prijzen. De officiële uitreiking van de red dot design award vindt in Essen plaats op 4 juli, in aanwezigheid van meer dan 1000 gasten uit de designwereld, industrie en media. Hierop aansluitend zullen de winnende producten vier weken lang in een speciale tentoonstelling in het red dot design museum te zien zijn.

 • Topresultaten voor innovaphone PBX: nieuwe studie van ComConsult

  Een nieuwe productanalyse van ComConsult Research bevestigt de hoge kwaliteit van de innovaphone PBX. Dit positieve oordeel heeft betrekking op zowel de hardware als de software van de innovaphone oplossing. Speciale aandacht ging tijdens het onderzoek uit naar de nieuwe functies op het gebied van mobility en presence. Deze werden in het testlab uitvoerig onderzocht.

 • De nieuwe DrayTek Vigor 2130 serie

  DrayTek Corporation Taiwan introduceert vandaag in de BeNeLux de nieuwe Vigor 2130 serie. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor de hoge internetsnelheden die providers momenteel leveren in Nederland. De Vigor 2130 beschikt over een Gigabit WAN poort en 4 Gigabit LAN poorten en heeft een indrukwekkende doorvoersnelheid van 800Mbps.

 • DrayTek introduceert nieuwe Vigor 2920 serie

  DrayTek Corporation Taiwan introduceert vandaag een nieuwe high speed router, de Vigor 2920 serie.

  Tegenwoordig overstijgen de snelste internetaansluitingen in Nederland al de 100Mbps. Voor optimaal gebruik van deze snelheden heeft DrayTek de Vigor 2920, een snelle professionele router voor de (klein) zakelijke markt, ontwikkeld. Met een daadwerkelijke doorvoer van 130Mpbs voldoet de Vigor 2920 serie aan de snelheden die nu beschikbaar zijn in de markt.